Hennepkwekerij opgerold

hennepkwekerij opgerold? Dan staat u veel te wachten!

Voor de hennep krijgt u een dagvaarding om voor de Rechtbank te verschijnen. Is het aantal hennepplanten klein (minder dan 100) dan komt u misschien met een geldboete weg. Als het aantal hennepplanten groter is of als er stroom is gestolen, dan moet u voor de rechter verschijnen.

De straf voor een opgerolde hennepkwekerij of wietplantage is niet mis: Rekent u op een hoge werkstraf als eis. Als het niet de eerste keer is of  een professionele hennepkwekerij is opgerold dan is gevangenisstraf niet uitgesloten!

Daar boven op kunt u  een boete voor uw opgerolde hennepkwekerij ook wel ontnemingsvordering genoemd ontvangen. Het Openbaar Ministerie maakt een berekening van het bedrag dat u met de opgerolde hennepkwekerij heeft ontvangen. Dit bedrag loopt al snel op tot vele duizenden euro's!

Ten slotte krijgt u mogelijk te maken met huisuitzetting of een flinke vordering van uw energiemaatschappij, zoals Eneco, Enexis, Essent of Liander.

Het is belangrijk snel een ervaren strafrechtadvocaat voor uw opgerolde hennepkwekerij in te schakelen. Zo mogelijk voorafgaande aan het verhoor door politie. Uw verklaring wordt namelijk vaak in uw nadeel gebruikt in uw strafzaak. Het zeggen dat uw oogsten zouden zijn mislukt is onvoldoende: De rechter gaat namelijk vaak uit van de berekening van het Openbaar Ministerie en aanwijzigen voor eerdere oogsten...

Vult u in geval van een opgerolde hennepkwekerij het formulier op deze website direct in. De Strafrechtadvocaat die contact met u opneemt is ervaren met hennepzaken en op de hoogte van de rechtspraak en de wetgeving. Hij zal beoordelen of  een vormfout door justitie is gemaakt en helpt u in uw strafzaak, ontnemingszaak (boete hennepkwekerij) en in uw zaak tegen de stroommaatschappij.

Dit scheelt vaak straf en geld dat u aan Justitie moet betalen!