Wietplantage gevonden in huis eenpitter

Advocaat Ben W. uit Wijk aan Zee is aangehouden omdat op de eerste etage van zijn huis een wietplantage werd aangetroffen. W. is een eenpitter en hield praktijk aan huis.

Door een brand die maandagavond uitbrak in het vrijstaande huis van de 48-jarige W. kwam de politie de hennepplantage op het spoor. Er was niemand in de woning, maar er werden wel 270 hennepplanten aangetroffen.

Omdat er bovendien illegaal stroom werd afgetapt, moest Nuon komen om de stroom af te sluiten. Daarna kon de brandweer gaan nablussen. De advocaat kwam net thuis toen politie en brandweer nog aanwezig waren. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Uit de website van de advocaat blijkt dat hij een eenpitter is met kantoor aan huis. W. werkte vijftien jaar lang als partner bij een klein kantoor in Amsterdam en begon in 2008 voor zichzelf. Sinds 2009 woont en werkt hij in Wijk aan Zee.


Bron: Advocatie.nl

Categorieën: Hennepkwekerij, Drugs

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Een reactie plaatsen

velden met een * zijn verplicht
Direct gratis contact met een Strafrechtadvocaat!

U heeft een strafrechtadocaat nodig? Mogelijk heeft u recht op een Pro Deo Advocaat. Dit heet ook wel gratis advocaat of advocaat van onvermogen.

Dit kunt u nu makkelijk regelen door het formulier op deze website in te vullen. Een ervaren advocaat die ook Pro deo zaken behandelt neemt dan met spoed contact met u op!