Hennepkwekerij Roosendaal onder Water

 

ROOSENDAAL – In de Kalsdonksestraat in Roosendaal is donderdagavond een hennepkwekerij aangetroffen. De 41-jarige Roosendaalse kweker zette de politie zelf op het spoor, omdat hij zichzelf had buitengesloten en zijn woning onder water dreigde te lopen.

 

Toen de agenten met behulp van een slotenmaker de woning binnen gingen, vonden zij op de bovenverdieping de hennepkwekerij. Een watervat dreigde daar over te lopen. Omdat het water al inde meterkast liep was er even sprake van een gevaarlijke situatie. Nadat de illegale stroomvoorziening was afgesloten, konden de agenten verder met het onderzoek.

Beschadigd

In totaal werden er 288 planten aangetroffen. Vermoedelijk is er al een keer eerder geoogst. Alle drugs en spullen zijn vernietigd. De woning is ernstig beschadigd door de verbouwing tot hennepkwekerij en de overstroming.

De kweker zit vast. Hij moet zich voor de rechter verantwoorden.

 

Bron: BnDeStem

 

Post to Twitter

Categorieën: Hennepkwekerij, Drugs

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Een reactie plaatsen

velden met een * zijn verplicht
Direct gratis contact met een Strafrechtadvocaat!

U heeft een strafrechtadocaat nodig? Mogelijk heeft u recht op een Pro Deo Advocaat. Dit heet ook wel gratis advocaat of advocaat van onvermogen.

Dit kunt u nu makkelijk regelen door het formulier op deze website in te vullen. Een ervaren advocaat die ook Pro deo zaken behandelt neemt dan met spoed contact met u op!